fbpx
maart 2021

Consumentenbond: ‘’Het is beter’’

Op 22 maart 2021 zijn Behouden Huis en andere aanbieders van verzilverproducten onderzocht door Radar. Radar is een programma van Tros die consumentenaangelegenheden geheel objectief onderzoekt met kenners uit het vakgebied. Joyce Donat van de Consumentenbond deelde haar visie over de verschillende sale-and-leaseback producten en concludeerde dat Behouden Huis beter presteert dan de andere sale-and-leaseback producten.

Behouden Huis wordt positief beoordeeld omdat klanten geen huur verschuldigd zijn, er de rest van hun leven kunnen blijven wonen en een maandelijkse toelage ontvangen. Een aandachtspunt is dat een klant geen belang meer heeft bij de waardeontwikkeling van de woning en als je vroegtijdig de woning verlaat je niet de volledige waarde van de woning kunt ontvangen. Behouden Huis benadrukt klanten in de oriënterende fase altijd dat het product bedoeld is voor mensen die niet op korte termijn willen verhuizen. Voor klanten die in de toekomst toch verhuizen zijn er aanvullende clausules in de contracten opgenomen. Zo blijft de uitkering doorlopen, ook als iemand in een andere woning woont.

Behouden Huis biedt klanten de mogelijkheid om thuis vrijblijvend voorgelicht te worden. De gevolgen van een transactie met Behouden Huis worden dan in detail toegelicht en als een klant besluit om na dit kennismakingsgesprek er verder mee te gaan, dan volgt een taxatie en aansluitend een definitief voorstel. Mocht een klant na de kennismaking besluiten om er niet mee verder te gaan, dan zijn geen kosten verschuldigd.

Interesse om meer over Behouden Huis te weten? Klik hier om een gratis indicatierapport aan te vragen. In dit rapport wordt overzichtelijk in kaart gebracht wat Behouden Huis in uw situatie uitkeert. Mocht u de volledige aflevering willen terugkijken, kunt u klikken op deze link: https://www.npostart.nl/radar

Check nu of u in aanmerking komt bij Behouden Huis

Doe de test

Check nu of u in aanmerking komt bij Behouden Huis

Doe de test