oktober 2019

Behouden Huis bij Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis

Contact tussen Vereniging Eigen Huis en Behouden Huis

Behouden Huis heeft sinds de oprichting veel contact gehad met de Vereniging Eigen Huis (VEH). Op 10-05-2017 heeft Behouden Huis een presentatie gegeven aan de leden van VEH en Behouden Huis is regelmatig langs geweest bij VEH. Door middel van de input van VEH heeft Behouden Huis het product weten aan te passen, om uiteindelijk het beste product te kunnen aanbieden voor de klant. Om meer informatie over Behouden Huis te kunnen krijgen, kunt u altijd VEH contacteren.

De Consumentenbond heeft Behouden Huis in 2017 benoemd tot het beste sale and lease back-constructie dat ze kennen. De Consumentenbond heeft in meerdere artikelen over Behouden Huis gesproken. Zo zei Joyce Donat (woordvoerder van de Consumentenbond): “Het is behoorlijk dichtgetimmerd. Je betaalt bijvoorbeeld geen huur en dan zit je een stuk zekerder.” Donat heeft het ook gehad over de aandachtspunten van Behouden Huis. Donat geeft aan dat het een minder voordelig product is wanneer je op korte termijn wil verhuizen, dan heb je namelijk je huis verkocht aan Behouden Huis en kun je zelf niet van de waarde ontwikkeling gebruik maken.

Wij als Behouden Huis zijn het eens met dit aandachtspunt van de Consumentenbond. Stel u zou willen verhuizen na 10 jaar, dan heeft u al een deel van de overwaarde verzilverd en kunt u niet gebruik maken van de waarde ontwikkeling van de afgelopen 10 jaar. Dit is niet voordelig, echter is dit van toepassing bij elk ‘overwaarde verzilvering’ product. Wij als Behouden Huis raden daarom aan om pas uw overwaarde te verzilveren wanneer u zeker weet dat u hier levenslang wilt blijven wonen.

Check nu of u in aanmerking komt bij Behouden Huis

Doe de test