Over ons

Behouden Huis Missie: Het verhogen van de levensstandaard van senioren.

Bob Rebel

Oprichter

Bob is opgegroeid in Amersfoort en heeft na zijn middelbare school Bedrijfskunde aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam gestudeerd. Na zijn studie is Bob werkzaam geweest in het buitenland (onder andere in Londen en Stockholm) als adviseur aan verzekeraars. Bob merkte na een aantal jaar dat veel vrienden van zijn ouders graag in hun eigen huis wilden blijven wonen, maar dat ze het probleem hadden dat ze de waarde van de woning niet konden gebruiken. Behouden Huis is hieruit voortgekomen. Hobby’s van Bob zijn: hardlopen, fietsen en zwemmen.

Charlotte Corthaus

Head of Sales and Marketing

Charlotte is opgegroeid in Rotterdam en na haar middelbare school woonachtig geweest in Parijs en Barcelona. Na enige tijd werkzaam te zijn geweest in de juridische sector raakte Charlotte geïnteresseerd in het product van Behouden Huis. Hier houdt zij zich bezig met de Sales en Marketing. In haar vrije tijd houdt Charlotte veel van reizen, koken en veel tijd door te brengen met familie en vrienden.

Frederique Melchior

Offline Marketing Manager

Frederique is opgegroeid in Vught en na haar middelbare school verhuisd naar Amsterdam. Na haar bachelor Bedrijfskunde is zij gestart met de master Business Administration aan de UvA. Inmiddels hij zij haar master ook afgerond en focust zich zij volledig op het werk bij Behouden Huis. Frederique is sinds februari 2020 in dienst bij Behouden Huis als offline marketing manager. In haar vrije tijd is zij het liefst aan het sporten en houdt zij van lekker eten met vrienden.

Luc van Dijk

Team Coordinator and Sales Specialist

Luc is na zijn bachelor Media, Informatie en Communicatie een jaar werkzaam geweest bij een bank om vier maanden te kunnen reizen door Zuid-Oost Azië. Tijdens deze periode is hij tot de conclusie gekomen graag nog door te willen studeren. Op dit moment is hij bezig met zijn master Beleid, Communciatie en Organisatie. Op de vraag waarom hij voor Behouden Huis heeft gekozen, geeft hij aan: ‘Het concept van Behouden Huis sprak mij direct aan. Mensen helpen en samen tot de perfecte oplossing te komen, is waar ik energie van krijg! Ik werkte in het eerste deel van mijn pre-master als recruiter waar ik studenten aan een leuke bijbaan hielp. Het persoonlijke contact beviel me heel goed, maar ik zocht meer uitdaging. Toen ik met Bob in gesprek raakte, was ik meteen verkocht en binnen twee weken was ik werkzaam bij Behouden Huis.’ Luc houdt zich bezig met klantcontact en is Team Coordinator. Collega’s kunnen bij hem terecht met vragen en hij ondersteunt ze met hun persoonlijke projecten. In zijn vrije tijd sport Luc graag en hij houdt van dagen doorbrengen op zijn dakterras.

Noor van Dijk

Creative Director

Noor is opgegroeid in Den Haag en is na haar middelbare schooltijd naar Academie Artemis gegaan in Amsterdam. Noor is in augustus 2020 met veel plezier begonnen als Creative Director bij Behouden Huis. Zij is verantwoordelijk voor de vormgeving van alle communicatie middelen die Behouden Huis gebruikt. Denk aan de nieuwsbrief, de flyers, maar ook onze Facebook. Naast creatief bezig zijn, vindt Noor het ook leuk om te koken en te sporten met haar vrienden.

Teddy van der Waal

Portfolio Manager

Teddy is afgelopen maart bij Behouden Huis begonnen. Na haar middelbare school in Den Haag is Teddy naar Amsterdam verhuisd. Hier heeft zij haar bachelor Bedrijfskunde met de focus op Finance en Real Estate behaald. Teddy is momenteel bezig met haar master Entrepreneurship. Ze haalt energie uit haar werk bij het Behouden huis omdat ze iedere klant zo goed mogelijk wil helpen door middel van persoonlijk contact. Naast haar werk en studie doet Teddy graag leuke dingen met haar vrienden.    

Thijs Vollaers

Sales Specialist

Thijs is opgegroeid in Haarlem en is na zijn middelbare school naar de Hoge Hotelschool gegaan in Den Haag. In oktober 2020 is Thijs begonnen als sales medewerker bij Behouden Huis. “Ik ben blij voor een bedrijf te werken waar ik zelf echt achter sta!”. In zijn vrije tijd vindt Thijs het leuk om te Rocyclen, koken en met vrienden af te spreken.

Check nu of u in aanmerking komt bij Behouden Huis

Doe de test