Over ons

Behouden Huis is opgericht vanuit de droom om huiseigenaren een verzilveringsoplossing te kunnen bieden, waar ze terecht blij mee kunnen zijn. Nu we van deze droom realiteit hebben gemaakt, zijn we op weg om naast de voordeligste, ook de bekendste aanbieder te worden.

Bob Rebel

Oprichter

Bob is opgegroeid in Amersfoort en heeft na zijn middelbare school Bedrijfskunde aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam gestudeerd. Na zijn studie is Bob werkzaam geweest in het buitenland (onder andere in Londen en Stockholm) als adviseur aan verzekeraars. Bob merkte na een aantal jaar dat veel vrienden van zijn ouders graag in hun eigen huis wilden blijven wonen, maar dat ze het probleem hadden dat ze de waarde van de woning niet konden gebruiken. Behouden Huis is hieruit voortgekomen. Hobby’s van Bob zijn: hardlopen, fietsen en zwemmen.

Joost van Dam

Online Marketeer

Na zijn jeugd in Bussum is Joost in Amsterdam Communicatie & Multimedia Design gaan studeren. Tijdens en na zijn studie heeft Joost gewerkt bij een vermogensbeheerder. Joost gaat bij Behouden Huis over de Online Marketing. Hij zorgt ervoor dat onze doelgroep en klanten Behouden Huis op het web kunnen vinden, en dat zij vervolgens helder, volledig en vriendelijk geholpen worden. Zelf zegt hij hierover: “Het geeft mij voldoening als er iemand sceptisch opbelt, en die persoon na een verhelderend telefoongesprek openstaat om -vrijblijvend- te kijken naar een passende oplossing.” Naast werk gaat Joost graag zeilen of hardlopen, houdt hij van koken en volgt hij ontwikkelingen op het gebied van tech op de voet.

Mees Scholten

Sales Medewerker

Na zijn middelbare school is Mees een jaar in het buitenland geweest. Daarna heeft Mees zijn Hotelschool diploma behaald in Den Haag en recent heeft hij zijn master in bedrijfskunde in Utrecht gedaan. Mees probeert elke klant een unieke, onvergetelijke ervaring te bieden. Mees haalt energie uit het werken voor Behouden Huis: “Ik ben gemotiveerd om klanten daadwerkelijk te helpen met Behouden Huis, om de levensstandaard van de klant proberen te verhogen.” Naast werk sport, kookt en reist Mees graag.

Tal Daniel

Business Developer

Tal is Business Developer bij Behouden Huis. Na zijn bachelor International Economics aan de Maastricht University heeft hij in Utrecht zijn master Business Development & Entrepeneurship behaald. Hierna heeft hij gewerkt zowel grote als kleinere bedrijven. Tal is ondernemend van karakter en weet Behouden Huis in de juiste richting te laten groeien. Hij zegt daarover het volgende: “Ik vind het mooi om te zien dat we steeds meer een begrip worden binnen onze doelgroep. Mijn doel is om alle ouderen in Nederland bekend te laten maken met Behouden Huis en om onze diensten zo goed mogelijk bij hun wensen te laten blijven aansluiten.” Tal is een echt buitenmens en wandelt dus graag, maar is ook vaak in het centrum van zijn stad Utrecht te vinden. Daarnaast is hij een echte filmfanaat.

Check nu of u ook in aanmerking komt

Doe de test