Over ons

Behouden Huis is opgericht vanuit de droom om huiseigenaren een verzilveringsoplossing te kunnen bieden, waar ze terecht blij mee kunnen zijn. Nu we van deze droom realiteit hebben gemaakt, zijn we op weg om naast de voordeligste, ook de bekendste aanbieder te worden.

Bob Rebel

Oprichter

Bob is opgegroeid in Amersfoort en heeft na zijn middelbare school Bedrijfskunde aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam gestudeerd. Na zijn studie is Bob werkzaam geweest in het buitenland (onder andere in Londen en Stockholm) als adviseur aan verzekeraars. Bob merkte na een aantal jaar dat veel vrienden van zijn ouders graag in hun eigen huis wilden blijven wonen, maar dat ze het probleem hadden dat ze de waarde van de woning niet konden gebruiken. Behouden Huis is hieruit voortgekomen. Hobby’s van Bob zijn: hardlopen, fietsen en zwemmen.

Charlotte Corthaus

Head of Sales and Marketing

Charlotte is opgegroeid in Rotterdam en na haar middelbare school woonachtig geweest in Parijs en Barcelona. Na enige tijd werkzaam te zijn geweest in de juridische sector raakte Charlotte geïnteresseerd in het product van Behouden Huis. Hier zal zij zich bezig houden met de Sales en Marketing. In haar vrije tijd houdt Charlotte veel van reizen, koken en veel tijd door te brengen met familie en vrienden.

Frederique Melchior

Offline Marketing Manager

Frederique is opgegroeid in Vught en na haar middelbare school verhuisd naar Amsterdam. Na haar bachelor Bedrijfskunde is zij gestart met de master Business Administration aan de UvA. Momenteel combineert zij het behalen van haar master met haar werkzaamheden bij Behouden Huis. Frederique is sinds februari in dienst bij Behouden Huis als offline marketing manager. In haar vrije tijd is zij het liefst aan het sporten en houdt zij van lekker eten met vrienden.

Laura van Gent

Marketing Manager

Na haar middelbare school in Rotterdam is Laura naar Amsterdam verhuisd. Hier heeft zij haar Bachelor Business Administration behaald en is daarna haar Master Business Administration met de focus op marketing gaan doen. In maart 2020 is ze begonnen bij het Behouden Huis. Laura vindt het leuk om de content voor het Behouden Huis te maken en houdt zich daarnaast actief bezig met het maken van de nieuwsbrief. Naast haar werk bij Behouden Huis kookt en sport Laura graag en houdt ze erg van reizen.

Lot Bergkamp

Offline Marketing Manager

Lot is opgegroeid in Amsterdam en heeft na haar middelbare schooltijd haar bachelor Economics & Business Economics behaald in Groningen. In februari is zij begonnen bij Behouden Huis als Sales Medewerkster. Hiernaast is zij ook finance stagiair bij een modebedrijf. Vanaf september zal zij beginnen aan de master Finance. Lot haar hobby’s zijn hardlopen en lekker eten.

Luc van Dijk

Team Coordinator and Sales Specialist

Luc is na zijn bachelor Media, informatie en communicatie een jaar werkzaam geweest bij een bank om vier maanden te kunnen reizen door Zuid-Oost Azië. Tijdens deze periode is hij tot de conclusie gekomen graag nog door te willen studeren. Hij is momenteel in zijn afsluitende fase van zijn Pre-Master Beleid, Communicatie en Organisatie. Omdat hij naast zijn studie veel tijd over had, is hij per februari 2020 begonnen bij Behouden Huis. Op de vraag waarom hij voor Behouden Huis heeft gekozen, geeft hij aan: ‘Het concept van Behouden Huis sprak mij direct aan. Mensen helpen en samen tot de perfecte oplossing te komen, is waar ik energie van krijg! Ik werkte in het eerste deel van mijn pre-master als recruiter waar ik studenten aan een leuke bijbaan hielp. Het persoonlijke contact beviel me heel goed, maar ik zocht meer uitdaging. Toen ik met Bob in gesprek raakte, was ik meteen verkocht en binnen twee weken was ik werkzaam bij Behouden Huis.’ Luc houdt zich bezig met klantcontact en is Team Coordinator. Collega’s kunnen bij hem terecht met vragen en hij ondersteunt ze met hun persoonlijke projecten. In zijn vrije tijd sport Luc graag en hij houdt van dagen doorbrengen op zijn dakterras.

Marina Hamming

New Business Development

Marina is sinds februari 2020 aan het werk als werkstudent bij Behouden Huis. Marina studeert naast haar werk bij Behouden Huis ook nog in Rotterdam. “Ik haal veel energie uit het meedenken en meewerken aan de groei van Behouden Huis”. De mogelijkheid tot het verhogen van de levenstandaard van onze doelgroep is een enorme drijfveer!” Naast werken bij Behouden Huis houdt Marina ervan om bezig te zijn met verschillende sporten.

Mees Scholten

Sales Medewerker

Na zijn middelbare school is Mees een jaar in het buitenland geweest. Daarna heeft Mees zijn Hotelschool diploma behaald in Den Haag en recent heeft hij zijn master in bedrijfskunde in Utrecht gedaan. Mees probeert elke klant een unieke, onvergetelijke ervaring te bieden. Mees haalt energie uit het werken voor Behouden Huis: “Ik ben gemotiveerd om klanten daadwerkelijk te helpen met Behouden Huis, om de levensstandaard van de klant proberen te verhogen.” Naast werk sport, kookt en reist Mees graag.

Teddy van der Waal

Portfolio Manager

Teddy is afgelopen maart bij Behouden Huis begonnen. Na haar middelbare school in Den Haag is Teddy naar Amsterdam verhuisd. Hier heeft zij haar bachelor bedrijfskunde met de focus op finance en real estate behaald. Teddy is momenteel bezig met haar master entrepreneurship. Ze haalt energie uit haar werk bij het Behouden huis omdat ze iedere klant zo goed mogelijk wil helpen door middel van persoonlijk contact. Naast haar werk en studie doet Teddy graag leuke dingen met haar vrienden.    

Check nu of u ook in aanmerking komt

Doe de test