Wie wij zijn

Het operationele team

Bob Rebel

OPRICHTER

Bob is opgegroeid in Amersfoort en heeft na zijn middelbare school Bedrijfskunde aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam gestudeerd. Na zijn studie is Bob werkzaam geweest in het buitenland (onder andere in Londen en Stockholm) als adviseur aan verzekeraars. Bob merkte na een aantal jaar dat veel vrienden van zijn ouders graag in hun eigen huis wilden blijven wonen, maar dat ze het probleem hadden dat ze de waarde van de woning niet konden gebruiken. Behouden Huis is hieruit voortgekomen.

Hobby’s van Bob zijn: hardlopen, fietsen en zwemmen.

Pieter-Jan Driessen

PARTNER

Pieter-Jan is, na het succesvol afronden van zijn Master Bedrijfsrecht aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam, naar London vertrokken. In London is hij 3,5 jaar werkzaam geweest voor CB Richard Ellis waar hij tevens zijn Master in Real Estate aan de Kingston University behaald heeft. Vervolgens is hij in Amsterdam gaan werken als Director Debt Capital Markets bij Prologis, de grootste ontwikkelaar en eigenaar van logistiek vastgoed wereldwijd. Na ruim 9 jaar binnen grote vastgoed organisaties te hebben gewerkt besloot hij dat het tijd werd voor een nieuwe uitdaging.

Hobby’s van Pieter-Jan zijn: triathlons, charity events, lezen en reizen.

Nina Dahmen

ACCOUNT MANAGER

Nina heeft Leisure Management gestudeerd aan de NHTV University of Applied Sciences in Breda. Zij starte haar carrière in eventmarketing waar ze voor de top van de Nederlandse zakelijke markt werkte. Met een voorliefde voor marketing vertrok Nina vervolgens naar het buitenland om internationale ervaring op te doen binnen de sales & marketing sector. Daarnaast gaf zij leiding bij het initiëren van strategieën en het uitvoeren van sales & marketingactiviteiten.

Hobby’s van Nina zijn: puzzelen, lange wandelingen en reizen.

Het adviserende team

Rick

Rick Schmitz – Firm24

JURIDISCH ADVISEUR

Rick is opgegroeid in Den Haag en is na zijn studie Fiscaal Recht in Rotterdam meer dan 6 jaar werkzaam geweest als belastingadviseur bij (PWC en Deloitte) met als specialisme Vastgoed en Fusies & Overnames.

Tegenwoordig is Rick als oprichter werkzaam bij Firm24, een platform waar ondernemers terecht kunnen voor het opzetten van een BV-structuur, accounting – en legal services.

Nick Wevers – House of Grey

ONLINE MARKETING ADVISEUR

Na zijn studie Business Administration aan de Maastricht University heeft Nick jarenlang gewerkt als Marketing Directeur. In deze rol heeft hij meerdere organisaties begeleid in de transitie naar online marketing. Tegenwoordig is hij ondernemer en adviseert hij organisaties op het vlak van online ouderen marketing. Tevens is hij uitgever van de grootste website voor grootouders in Nederland en Vlaanderen.

Zijn hobby’s zijn wielrennen en zeilen.