fbpx
april 2021

Verkoop met uitgestelde overdracht

Behouden Huis heeft het mogelijk gemaakt voor Bart-Jan en Emma om zo zeker mogelijk hun huis te verkopen. Een huis verkopen is voor veel mensen een onzekere tijd. In deze markt is het niet lastig om een huis te verkopen, maar lukt het wel om op tijd een nieuwe woning te vinden?

Behouden Huis bood Bart-Jan en Emma een bedrag voor hun woning, zij hadden echter zelf de regie in handen over wanneer zij de woning wilden verlaten. Bart-Jan en Emma hadden twee jaar lang de tijd om de woning te verlaten. Hierdoor hadden zij meer flexibiliteit in het vinden van een nieuwe woning.

Bart-Jan geeft in een interview aan dat de lange opzegtermijn van twee jaar de belangrijkste reden was om met Behouden Huis een koopovereenkomst aan te gaan. Ze hadden de mogelijkheid binnen deze twee jaar de woning te verlaten en konden op ieder moment aangeven om te verhuizen. Vervolgens werd vijf maanden later de koopsom overgemaakt.

Deze koopovereenkomst is een uitzondering op het regulieren aanbod. Behouden Huis kan niet verzekeren dat iedereen een vergelijkbaar aanbod kan krijgen.

Check nu of u in aanmerking komt bij Behouden Huis

Doe de test