fbpx
december 2023

Promotie video Oude Boomgaardstraat

Klanten van Behouden Huis willen vaak zo lang mogelijk in hun woning blijven wonen. Toch kan er een situatie ontstaan waarin een andere woning op termijn geschikter kan zijn. Dan wil Behouden Huis haar klanten graag helpen. Wanneer u besluit om te verhuizen zijn er drie opties. Een van deze opties is verhuizen naar een woning van Behouden Huis.

Daarom heeft Behouden Huis in Den Haag en Amsterdam levensloopbestendige appartementen in beheer. Klanten die slecht ter been zijn kunnen hier naartoe verhuizen. Het is de bedoeling dat Behouden Huis in de toekomst meer van dit soort woningen realiseert. Wanneer u als klant verhuist naar een woning van Behouden Huis, dan hoeft u geen huur te betalen. Hierboven vindt u de video van de eerste levensloopbestendige woningen van Behouden Huis.

Naast verhuizen naar een woning van Behouden Huis zijn er nog twee andere opties om te verhuizen:

  • Verhuizen naar een huurwoning

Een medewerker van Behouden Huis begeleidt u, indien gewenst, bij het vinden van een geschikte woning. Wij zullen samen met u gaan bekijken wat uw woonwensen zijn en hoe het financiële plaatje eruit komt te zien. In de meeste gevallen verhoogt Behouden Huis het maandbedrag wanneer u verhuist naar een huurwoning en uw verkochte woning dus vroegtijdig verlaat. Als u nog een hypotheek heeft, dan zal deze afgelost worden.

  • Verhuizen naar een koopwoning

Als verhuizen naar een woning van Behouden Huis of een huurwoning niet werkt, kan onderzocht worden of een koopwoning een oplossing is. Dit gaat in overleg met Behouden Huis.

Check nu of u in aanmerking komt bij Behouden Huis

Doe de test