fbpx
januari 2019

FD Jonge Talenten 2019 – Bob Rebel

Financieel Dagblad – 17 januari 2019 – Oprichter van Behouden Huis, Bob Rebel, behoort tot de FD Jonge Talenten in 2019. FD Persoonlijk presenteert: de vernieuwers van 2019. Ze zijn maximaal 35 jaar en zetten de toon in de zakenwereld. Maak kennis met een nieuwe generatie slimme ondernemers en professionals. Hier het verhaal van Bob Rebel:

“Rebel heeft zes jaar bij zakenbank Morgan Stanley in Londen gewerkt. Hij zag dat in Engeland en Frankrijk de overwaarde van woningen vaak wordt gebruikt voor een aanvullend inkomen op latere leeftijd. Later, in 2013, bracht een Nederlands rapport hem op een idee. Uit het rapport bleek dat er ook in Nederland vraag zou zijn naar een vergelijkbaar product. Hieruit is Behouden Huis ontstaan. Behouden Huis koopt woningen van gepensioneerden.

Behouden Huis wordt pas eigenaar zodra de verkoper overleden is of permanent de woning heeft verlaten. Hier tegenover staat dat de verkoper een langlopende maandelijkse uitkering ontvangt. ‘Ze zijn geen rente of huur verschuldigd. Zo leveren we een aanvullende inkomstenstroom voor gepensioneerden.’ Doordat Behouden Huis eigenaar wordt van de woning kunnen zij een Rebels zakelijke klankbord is zakenpartner Pieter-Jan Driessen, die de nodige kennis heeft van vastgoed.

➔ Wapenfeit: De Consumentenbond riep Behouden Huis in 2017 uit tot het beste Sale en Leaseback-product in Nederland.

➔ Ochtendritueel: Rebel staat iedere dag om zes uur op om te trainen voor de Ironman Triathlon.”

Om de verhalen van de andere FD Jonge Talenten te lezen, klik dan hier

Check nu of u in aanmerking komt bij Behouden Huis

Doe de test