januari 2019

FD Jonge Talenten 2019 – Bob Rebel

Financieel Dagblad – 17 januari 2019

Oprichter van Behouden Huis, Bob Rebel, behoort tot de FD Jonge Talenten in 2019. FD Persoonlijk presenteert: de vernieuwers van 2019. Ze zijn jong, maximaal 35, en zetten de toon in Nederland en daarbuiten. Maak kennis met een nieuwe generatie slimme ondernemers en professionals. Hier het verhaal van Bob Rebel:

“Rebel werkte zes jaar bij zakenbank Morgan Stanley in Londen. Hij zag dat in Engeland en Frankrijk de overwaarde van woningen vaak wordt gebruikt voor een aanvullend inkomen op latere leeftijd. In 2013 bracht een Nederlands rapport waaruit bleek dat er ook in Nederland vraag zou zijn naar een vergelijkbaar product hem op het idee van Behouden Huis, dat woningen koopt van gepensioneerden.

De levering wordt uitgesteld totdat de verkoper is overleden of verhuisd. Diegene ontvangt een langlopende maandelijkse uitkering. ‘Ze zijn geen rente of huur verschuldigd. Zo leveren we een aanvullende inkomstenstroom voor gepensioneerden.’ Uiteindelijk wordt Behouden Huis de eigenaar van de woning. Rebels zakelijke klankbord is zakenpartner Pieter-Jan Driessen, die de nodige kennis heeft van vastgoed.

➔ Wapenfeit: De Consumentenbond riep Behouden Huis in 2017 uit tot het beste Sale en Leaseback-product in Nederland.

➔ Ochtendritueel: Rebel staat iedere dag om zes uur op om te trainen voor de Ironman Triathlon.”

Om de verhalen van de andere Jonge Talenten te lezen, klik dan hier

Check nu of u ook in aanmerking komt

Doe de test