fbpx
oktober 2019

Behouden Huis in de Brugkrant

Brugkrant – Oktober 2019

Behouden Huis staat in de 115de editie van de Brugkrant. Hierin wordt het product tot in detail uitgelegd en er wordt beschreven wat de voordelen van het product zijn.

Klik hier om de 115de editie van de Brugkrant te lezen inclusief het artikel over Behouden Huis of lees het artikel hieronder.

Een levenslang woonrecht

Woont u in een volledig of grotendeels afbetaalde koopwoning en bent u ouder dan 65 jaar? Dan kunt u uit de waarde van uw woning een pensioen ontvangen met het recht om er de rest van uw leven te mogen blijven wonen. Op deze manier kunt u gebruik maken van de overwaarde van de woning zonder te verhuizen.

Uitgestelde verkoop

Behouden Huis koopt uw woning en de woning wordt aan ons overgedragen als u komt te overlijden of verhuist. U betaalt ons dus geen huur of rente. Er verandert verder bijna niets, behalve dat u van ons een pensioen ontvangt. De woning blijft op uw naam staan en de maandlasten die u nu heeft blijven tot de overdracht voor uw rekening. Behouden Huis is op dit moment de enige aanbieder hiervan in Nederland, maar in Frankrijk bestaat dit al jaren. Mevrouw Van Leeuwen is een van de klanten van Behouden Huis en geeft antwoord op enkele vragen.

Waarom de keuze voor Behouden Huis?

“Omdat ik weinig pensioen heb opgebouwd, kan ik een extra inkomen goed gebruiken. Ik ben erg gehecht aan mijn omgeving. Ik woon in Amsterdam Oost en wil hier graag zo lang mogelijk blijven wonen. Behouden Huis biedt mij als 69-jarige een ideaal aanbod.”

Wat heeft Behouden Huis voor u gedaan?

“Ik ontvang een maandelijks pensioen totdat ik 100 ben. Mocht ik ouder worden, dan stopt mijn uitkering op 100-jarige leeftijd, maar dan mag ik er wel blijven wonen. Het onderhoud blijft mijn verantwoordelijkheid, maar ik woon in een appartement met een Vereniging Van Eigenaren, dus daar heb ik weinig omkijken naar.”

Wat raadt u geïnteresseerden aan?

“Bezoek www.mijnbehoudenhuis.nl of bel 020-5050013. Het team is ontzettend vriendelijk, behulpzaam en veel persoonlijker dan de meeste grote banken. Ook kunt u online een gratis indicatierapport aanvragen waarin u precies te zien krijgt wat u uitgekeerd krijgt.”

Check nu of u in aanmerking komt bij Behouden Huis

Doe de test