fbpx

Investeren in Behouden Huis

 


Deelname vanaf €100.000
Rendement van 5.5% tot 8.5%
Ieder kwartaal rente uitkering
Looptijd 5 tot 10 jaar
1e hypotheekrecht voorwaardelijk eigendom (>140% onderpand)
Persoonlijk aanspreekpunt binnen Behouden Huis
Geen beheerskosten
Maatschappelijke impact
Direct opvraagbaar

Meer informatie

Investeren

Behouden huis is een bedrijf dat overwaarde in woningen verzilvert voor ouderen. Waar het voor senioren lastig kan zijn om zaken te doen met banken als het aankomt op verzilveren, hebben wij er onze missie van gemaakt dit zo goed en eerlijk mogelijk te doen. Wij helpen de doelgroep aan een ruimer pensioen en ze behouden eeuwige woonrechten in hun eigen huis, zonder rente betalingen of huur. We financieren tot een hoogte van 93% (waar banken slechts tot 50% LTV financieren). We bieden investeringsmogelijkheden aan vanaf €100.000 tot €2.000.000 en we keren rentes uit van 5.5% tot 8.25%, afhankelijk van de looptijd en vorm van rentebetalingen die de investeerder kiest. Investeerders boven de €200.000 krijgen het 1e voorlopig hypotheekrecht van >140% als onderpand op een hypotheekvrije woning uit de bestaande portefeuille van Behouden Huis.

Ambities

Het Behouden Huis is een bewezen concept en bestaat sinds 2017. We groeien ieder jaar en zijn zeer gezond gefinancierd. En we gaan door! Om de volgende 1.000 woningen aan te kopen zijn we onze poule aan investeerders aan het verbreden. We zien dat de markt voor obligaties geliefd is. Mede daarom hebben we besloten onze funding als zodanig te organiseren. Op deze manier heeft u een gegarandeerd rendement, en geen last van eventuele regelgeving van de overheid of anderzijds. Veilig en overzichtelijk ‘Fixed Income’.

Geïnteresseerd?

Ontvang brochure


Maatschappelijke impact

Met een investering in Behouden Huis doet u niet alleen een investering voor uzelf maar maakt u ook een maatschappelijke impact.
Wij helpen met het creëren van een beter leven voor ouderen door het inkomen te verhogen zonder dat hun woonsituatie veranderd.

Mocht de klant toch besluiten te willen verhuizen, dan bied Behouden Huis ook een verhuisservice aan waarmee klanten kunnen doorverhuizen naar levensloopbestendige appartementen, die ook geschikt zijn voor rolstoelgebruik, zonder dat de maandelijkse uitkering verandert.
Aldus nog meer opties voor de klant om de rest van hun leven zorgvrij te wonen.

Klantverhalen


Bobs missie

Bob Rebel, oprichter van Behouden Huis, heeft sinds 2017 de missie om een beter leven te creëren voor ouderen door te helpen met het verzilveren van hun overwaarde.
Centraal hierin is de manier waarop dit gebeurt. Met vertrouwen en respect voor de klant.

Hoe werkt Behouden Huis?
Floor Breeman
Investor relations

Floor is verantwoordelijk voor het contact en heeft meer dan 15 jaar ervaring in de financiële sector, voorheen werkzaam bij ABN AMRO zakelijk bankieren en Stolt Nielsen rederij. Wij staan u graag te woord om eventuele onduidelijkheden te verhelderen. Neem in dat geval gerust contact op: + 31 6 14437955 of invest@mijnbehoudenhuis.nl

Vragen?

 

Wij staan u graag te woord om eventuele onduidelijkheden te verhelderen, zodat u een weloverwegen keuze kunt maken. Neem in dat geval gerust contact op.

  + 31 6 14 43 79 55                                                                                                                                       ›  invest@mijnbehoudenhuis.nl

Geïnteresseerd?

Ontvang brochure