Nieuws


Behouden Huis in Nieuwsuur

Bekijk de aflevering
28/10/2018
Vanavond waren we te zien in Nieuwsuur en kwamen twee klanten van ons aan het woord. We vinden het een goede zaak dat er steeds meer aandacht begint te komen voor ouderen met […]

De invloed van de eigenwoning op de eigen bijdrage

Wat doet u met uw woning als u in een verzorgingshuis woont?
Waarschijnlijk heeft u hier nog nooit over nagedacht.┬áNiemand wil graag in een verzorgingshuis wonen, dus zijn we geneigd om hier niet over na te […]

Behouden Huis in de Quote

17 augustus 2017 - Lees hier hoe Bob Rebel en Pieter-Jan Driessen het Franse viager model naar Nederland hebben gehaald.

Behouden Huis in de Echo

Amsterdam, 9 augustus 2017 - Lees hier wat huis-aan-huisblad De Echo over Behouden Huis schrijft.

Behouden Huis in de Prettig Blijven Wonen gids van de Consumentenbond

Lees hier wat de Consumentenbond zegt over Behouden Huis

Hoofdredacteur van Quote op bezoek bij Behouden Huis voor vastgoededitie in augustus.

Hoofdredacteur Sander Schimmelpennick van Quote op bezoek bij Behouden Huis voor de vastgoededitie in augustus. Bekijk de foto hier.

Persbericht; Behouden Huis lanceert lastenvrij verzilveren

Amsterdam, 8 Juni 2017 – Meer dan de helft van de woningbezitters ouder dan 65 jaar hebben een woning die bijna volledig is afbetaald. Voor deze groep mensen zijn er vrijwel geen mogelijkheden om hun […]

Mevrouw Van Leeuwen aan het woord

Mevrouw Van Leeuwen is een van de klanten van Behouden Huis. Wij waren bij haar op bezoek en spraken met haar over haar keus voor Behouden Huis.

Vermogens nog steeds “vast” in woningen

Vanochtend maakte het CBS bekend dat 65-plussers er qua inkomen en vermogen aanzienlijk beter voorstaan dan 65-plussers twintig jaar geleden. Dit betekent dat 75-plussers te maken hebben met een dalende koopkracht en een vermogen zonder eigen huis. Daar moet naar gekeken worden.

Vermogen 65 plussers in twintig jaar fors gestegen

Het vermogen van 65-plushuishoudens is in twintig jaar gestegen van gemiddeld 22.000 euro in 1995 tot 86.500 euro in 2015. Dit komt door het eigen woningbezit.