17 mei 2017

Mevrouw Van Leeuwen is een van de klanten van Behouden Huis en geeft antwoord op enkele vragen.

Waarom de keuze voor Behouden Huis?
Omdat ik weinig pensioen heb opgebouwd, kan ik een extra inkomen goed gebruiken. Ik ben erg gehecht aan mijn huis en omgeving en ik wil hier zo lang het kan blijven wonen. Behouden Huis biedt mij daarom als 69-jarige, zonder partner en kinderen, een ideaal aanbod.

Wat heeft Behouden Huis voor u gedaan?
Behouden Huis heeft mijn hypotheek bij de bank afgelost, dus ik heb nu geen hypotheeklasten meer. Ook ontvang ik een maandelijks pensioen totdat ik 100 ben. Mocht ik ouder worden, dan stopt mijn uitkering op 100-jarige leeftijd, maar dan mag ik er wel blijven wonen. Het onderhoud blijft mijn verantwoordelijkheid, maar ik woon in een appartement met een Vereniging van Eigenaren, dus daar heb ik weinig omkijken naar.

Wat raadt u mensen aan die dit aanspreekt?
Bezoek www.mijnbehoudenhuis.nl of bel 020-5050013. Het team is ontzettend vriendelijk, behulpzaam en veel persoonlijker dan de meeste grote banken. Al het contact met Behouden Huis is geheel vrijblijvend en ze kunnen thuis langs komen voor een introductiegesprek.

Voor het volledige artikel kunt u hier drukken.